Skip to main content
Hoe Romantisch!

Jullie Bruiloft

Op het strand bij Havana

Welkom op de website van Havana Beachclub Rockanje

Een trouwdag moet natuurlijk op elk gebied perfect zijn zonder dat jullie je daar zorgen over hoeven te maken. Wij begeleiden jullie graag in alle onderdelen van de receptie, het diner en het feest. Wanneer je denkt aan trouwen op het strand dan zijn wij daar het beste in!

Bruiloft op het strand

Willen jullie echt een hele bijzondere dag in een ongedwongen sfeer en bij ons de huwelijksceremonie laten voltrekken met leuke mensen die speciaal voor jullie komen? Dat kan, bij Havana Beachclub! Wij verzorgen alle elementen van het trouwen op het strand.

Sinds 1 januari 2017 kost het trouwen op het strand evenveel als het trouwen op het gemeentehuis. Dit wetende wordt de keuze voor het trouwen op het strand uiteraard snel gemaakt! Het is bij ons mogelijk om iedere dag van de week jouw bruiloft te voltrekken en de dag van je leven te beleven.

Een complete bruiloft

Een receptie met lekkere hapjes of luxe amuses? Een uitgeserveerd diner, warm en koud buffet of een gezellige BBQ?  Vrolijke bubbels? Heerlijke cocktails? Doordat Havana ook een restaurant is kunnen wij bij uitstek alle elementen verzorgen voor de bruiloft van jouw dromen. Dit maakt dat je zelf kunt bepalen tot in hoeverre je ons laat meedenken met het plannen van jouw bruiloft.

Een groot feest met een leuke band of DJ? Bij Havana zijn wij ervaren feest organisatoren en kunnen ook dit voor je uit handen nemen.

Wij verzorgen graag alle aspecten van jullie trouwdag op het strand. Naast het trouwen op het strand is het mogelijk om in één van onze ruimtes te trouwen.

Alles is mogelijk!!

Jullie droombruiloft

Krijgt je al zin om de mooiste dag van jullie leven bij Havana Beachclub in te vullen? Wij bieden graag onze toplocatie en expertise hiervoor aan om dit te waar te maken.

Zijn jullie benieuwd naar meer informatie? Wij vertellen graag meer!

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | +31 (0)181-402276